Welkom op jufsonja!

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Welkom bij jufSonja

Ik ben nu een aantal jaren werkzaam in de middenbouw. Mijn passie ligt vooral bij de groepen 3 en 4. In de jaren heb ik heel wat materiaal verzameld van verschillende sites. Ook vind ik het leuk om zelf werkbladen./lessen te ontwerpen. Ik wil dit graag met jullie delen. Je bent vrij om de materialen te gebruiken in je klas. 

Naast het lesgeven ben ik ICT Coach. Ik wil mijn ervaring vooral gebruiken om leerkrachten het ICT in de klas meer te gebruiken doormiddel van het digibord. Er zijn zoveel moeglijkheden.

Je zult digibordlessen van mij vinden op deze site die ik in de jaren heb gemaakt. Wanneer je een account aanmaakt op Prowise Presenter kun je de les openen en gebruiken in je klas. Zo hoef je niet zelf aan de slag te gaan. 

Ik vind zelf Prowise Presenter makkelijk in gebruik en heeft al vele tools die je kunt gebruiken. Sinds april 2017 ben ik ook trainer van Prowise, wil je er meer van weten, kun je altijd contact met mij opnemen. 

Deze site is een groeidocument, er zullen dus geregeld nieuwe materialen verschijnen die gebruikt kunnen worden. Via mijn blog houd ik jullie op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. 

Ik hoop dat jullie voldoende inspiratie krijgen en de materialen goed kunnen gebruiken.

  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon